Veien fremover for Karakterblikk!

Rundt nyttår skrev jeg at aktiviteten på Karakterblikk kom til å sakke ned i 2017. Som dere kanskje har lagt merke til har jeg ikke publisert noe siden slutten av 2016. Jeg har tenkt litt og tatt en litt større avgjørelse. Det vil ikke innebære at jeg slutter med Karakterblikk eller at det stenges ned. Det som kommer til å skje er at jeg vil drastisk redusere publiseringsfrekvensen. Jeg har en del artikler på gang, likeså med episode- og sesonganalyser, disse vil bli publisert utover året når jeg ser at jeg har tid til overs for det. Det vil for det første bety at Supergirl episodeanalysene nok vil komme, men ikke med det første. Det vil også bety at jeg kommer ikke til å oppdatere en gang uken lengre. Meget mulig en gang i måneden. Hvorfor gjør jeg dette?

Hovedgrunnen er at jeg har begynt å jobbe på et annet prosjekt som tar mye av min tid. Dette prosjektet er noe jeg har jobbet meg opp til alle disse årene. Hva det går ut på er ikke noe jeg ønsker å fortelle enda, da det er veldig i begynnelsen. Det er et prosjekt jeg er veldig stolt over og som jeg tror kommer til å bli veldig bra til slutt. Grunn nummer to er at jeg har strukket meg litt for langt når det gjelder selve bloggen. Det har tatt mye tid å skrive alt jeg har gjort og det har slitt meg litt ut. Hver gang jeg ser en sesong eller en film må jeg vurdere om jeg skal skrive om det eller ikke, og da betyr det at det kan hende jeg må vente med den eller den serien. Dette har tatt vekk litt av gleden med å se tv-serier, og har ført til at jeg ikke alltid slapper av når jeg ser ting. Og hovedgrunnen for å se en tv-serie eller film er jo først og fremst for å slappe av. Det er jo også hvorvidt den eller den tv-serien kommer med et viktig budskap, noe jeg også setter stor pris på. Jeg har ikke lyst å miste gleden og bare la det analytiske ta over når jeg ser på det jeg elsker å se på. Å drive denne bloggen alene tar mye tid, og det har gått utover andre greier jeg gjør; så jeg blir nødt til å prioritere litt mer.

Jeg har fremover tenkt å jobbe med tekstene jeg har fra før av, men ikke bruke like mye tid på det som jeg har gjort det siste et og et halvt år. Jeg vil prøve å få de publisert og ikke minst gjøre ferdig de prosjektene jeg har begynt med under bloggen. Veien fremover med bloggen blir å skrive artikler, analyser og lignende når jeg ser at det er noe jeg burde skrive om, kritisere eller noe jeg brenner for som andre burde se. Når jeg ser på hvor mange innlegg jeg har publisert i de to årene, så skjønner jeg selv at jeg er litt sliten. Gleden med å skrive har ikke forsvunnet helt dog, men jo det er jo nok også litt av grunnen til at jeg tar denne avgjørelsen. Heldigvis forsvinner ikke jeg og Karakterblikk helt. Takk for oppmerksomheten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.